Tijdsbeeld foto’s delen in Corona tijd

Foto: Queven via Pixabay.

Tijdsbeeld foto’s van nu zijn vooral corona foto’s.

Vele dingen van alledag zijn door de corona pandomie ingrijpend veranderd. Foto’s illustreren het leven van alledag en maken situaties, mensen en zeker ook gebeurtenissen zichtbaar. Beelden wekken onze belangstelling, informeren en vooral, roepen allerlei emoties op, van ontroering en bewondering, en soms ook irritatie en boosheid.

Foto’s van plekken waar normaliter veel mensen samen vertoeven zijn nu schaars. Vaak zijn er zelfs geen mensen meer te bekennen, dieren nemen plots allerlei publieke ruimtes in. Ook dat leidt tot bijzonder beeldmateriaal.

Foto’s maken en en met anderen delen in coronatijd is het onderwerp van een heuse doorlopende online fotowedstrijd. Iedereen kan deelnemen. Care4Corona heeft in korte tijd een fotowedstrijd georganiseerd met corona tijdsbeeld foto’s. Een professionele jury kiest elke dag de meest bijzondere ingezonden foto. Publiek kan ook stemmen op favoriete foto’s.

Op site van Care4Corona kunnen tot nu toe ingezonden foto’s bekeken worden. Er komen elke dag reeksen foto’s bij. Het geheel is opgezet in een soort wedstrijdvorm met enkele spelregels voor de inzenders van foto’s.

Care4Corona beoogt een maatschappelijke bijdrage te leveren door in deze coronatijd positieve support te bieden aan mensen. Ze doen dit ondermeer door het geven van praktische informatie en tips.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *